Ubicació i contacte

Servei Tècnic i d'Infraestructura

Edifici Son Lledó 
Carretera de Valldemossa, km 7.5
07122 Palma (Illes Balears)
Espanya
Tel: +34 971 17 20 89
 
mailsti@uib.cat

Son Lledó

 

Atenció al públic de: 9 a 14 hores, de dilluns a divendres

Com pots arribar al campus

El transport públic et permet accedir al campus fent diverses combinacions de bus, tren i/o metro, segons el teu punt d’origen. Cal consultar periòdicament els horaris, atès que canvien els caps de setmana, els períodes no lectius i els mesos d’estiu.

busBus
La línia 19 et permetrà arribar al campus des de nombrosos punts de Palma, com també les línies d'autobusos interurbans connecten Palma amb altres municipis de Mallorca. D’aquestes, les línies L200 (Estellencs-Esporles-Palma) i L210 (Sóller-Valldemossa-Palma) tenen parada al campus. L'Ajuntament de Calvià disposa d’un bus per als estudiants de la UIB. Si sou a Menorca o Eivissa, també podeu arribar a les seus universitàries amb autobús.

MetroMetro
La línia M1 del metro de Palma connecta el campus universitari amb el centre de la ciutat.

MetroTren
Les diverses línies de Tren de Mallorca (Inca, sa Pobla, Manacor) i el Tren de Sóller permeten fer combinacions amb altres mitjans de transport per poder accedir al campus des del vostre punt d’origen. Totes arriben a la plaça d’Espanya de Palma.

biciBici
Un carril bici de gairebé 5 km connecta Palma amb el campus.

MetroComparteix cotxe
Si vols fer un ús públic del transport privat de manera que al mateix temps que obtens avantatges econòmics col·labores en la conservació del medi ambient, utilitza la Borsa de Transport de la UIB. També hi ha altres borses de transport de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca.

 

Informació sobre el trànsit